Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Ліцензія ТВА: за чим плаче Тата, що робить Забродський?

Трендсеттер останнього півріччя ТВА продовжує тримати в напрузі всіх буковинців: від дитячого садочка села Припруття до геріатричного пансіонату міста Чернівці.

У останніх серіях телеканалу винесли друге попередження щодо порушення рекламного законодавства і не продовжили ліцензію. Національній раді з питань телебачення та радіомовлення не те щоб за визначенням не сподобався логотип «Пандивану» в одній з передач, під ним не написали що то – реклама.

Скандальність, рейдерство та гострий язик співвласника Василя Забродського навколо аполітичного, незалежного телеканалу народного депутата Андрія Пишного таки стали причиною того, що без роботи можуть залишитися майже пів сотні професіоналів. Не вберегли.

 Сучасний, оновлений телеканал без сексу, насильства, криміналу http://www.youtube.com/watch?v=iEKdSX4Amc8#t=19, який ще влітку мирно мітингував під стінами і дверима ЧОДА, не зміг тактично та стратегічно вберегтися від жорстокої реальності, від попереджень календарного відліку днів до позбавлення ТВА ліцензії, які загрозливо писав Василь Забродський на своїй сторінці у мережі Facebook.

Хто насправді відкрив ящик Пандори і здав усі карти до рук Національної ради з питань телебачення та радіомовлення,  в який момент все пішло шкереберть? Про це знають лише співробітники телеканалу ТВА.

Тим часом життя триває, Василь Забродськийотримав свідоцтво про реєстрацію нового телеканалу “Зет-про”, а телебачення старого міста обіцяє не здаватися, про що свідчать 35 підписів під відкритим листом, що його допомагають розповсюджувати усі ЗМІ Чернівців.

 

        Автор: Таня Таран

0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід