Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Ми - не корпоратив: Monatik у Чернівцях зібрав повний нічний клуб

В рамках концертного туру «Звучит» Чернівці відвідав співак, тренер відомого шоу «Голос. Діти» Monatik.
Буковина стала 16-ю локацією шоу-програми від Monatik. Всього колектив Monatik з туром «Звучит» має виступи в 19-ти українських містах.
«Ми на фінішній прямій вже, це додає певного суму. Тому що, це як пригода, ми вже звиклися всі, стали однією великою родиною, яка живе в автобусі – в нас такий дім. Коли така тепла атмосфера всередині колективу, воно якось проходить на одному диханні. У всіх містах нас дуже тепло зустрічають люди. Це надихає більше працювати. Я дуже радий, що ми з командою налаштувалися і вирішили поїхати в тур. Це серйозне рішення», - розповідає Дмитро (Monatik).
Очікуючи початку концерту під нічним клубом «Dolce», можна було поспостерігати за публікою: юні дівчатка, заможні жінки, молоді пари та батьки з дітьми.
«Ми - не корпоратив. В усіх містах люди приходять наші – ті, з якими ми завжди зможемо знайти спільну мову, з котрими можна поспілкуватися. І мене завжди радує те, що прихильники моєї музики дуже адекватні, розуміючі люди», - саме так характеризує свою публіку Monatik.
Починаючи від першого фестивалю «Червона рута», слухаючи в 90-х українські хіти «Території А», вмикаючи телеканал М1, чи сидячи на рок-концерті у пабах, або на електронних вечірках у клубах, розумієш – сучасному вітчизняному слухачу давно є з чого обрати. Про спостереження вимогливості публіки попросили розповісти трендсеттера Monatik.
«Багато хто вимагає української мови, багато хто вимагає всього, що завгодно. Я, знаєте, щиро вважаю, що не у мові сила, а в тому, що ти вимовляєш завдяки словам, у тому, що в тебе на душі. Я можу говорити українською мовою, можу російською, захочу – можу говорити англійською. Немає різниці. Головне – що ти промовляєш . Словами ж можна і брехати. В словах є велика сила, але є і честь самого з собою і з людьми, які тебе слухають. Я зі своїми слухачами завжди намагаюся бути максимально чесним. І від себе вимагаю чесності у музиці. Вона від душі. Тому люди і приходять», - пояснює Дмитро Monatik.
В сучасному світі на артиста полюють не лише продюсери і прихильники, а й заможні політики. Адже не всім можновладцям вдається захопити увагу публіки так, як вдається це артисту. Тому сфера хедхантингу мутує і розвивається з надзвичайною швидкістю в усіх напрямках.
Monatik однозначно реагує на ці явища.
«Ви звертаєтеся до музиканта. Так, я закінчив юридичний, але я далеко не політолог і не політик. Мені хотілося би залишатися подалі від всієї цієї штуки. Все, що я хочу – щоби над головою людей мир закружляв. У музики головна місія – об’єднувати», - лаконічно зауважив Дмитро.
«Голос країни», кастинги в різні національні шоу-програми – все це відкриває дорогу свіжим виконавцям, артистам, але далеко не всі талановиті люди чомусь потрапляють у «всеукраїнський» кадр. Чи є якийсь маркетинговий секрет успіху, - питаємо у мешканця шоу-бізнесового Олімпу Monatik?
«В плані бізнесу я ніколи не розмірковував , що стосується музики. Мені здається, не варто очікувати якихось прибутків від музики з самого початку. Просто необхідно робити справу від душі, безкоштовно. Можна починати з хобі, працюючи в інших професіях. В мене так було, я заробляв на зовсім інших роботах, поки мріяв стати музикантом і артистом. Писав музику, писав тексти. Просто потрібно вірити у свою мрію і йти вперед. Сьогодні двері не відчиняться, завтра не відчиняться, може 7 років пройти, може 8, може й 5, але рано чи пізно, якщо стукати у двері, вони відчиняться. Це найпрекрасніше почуття, коли твоє хобі перетворюється у професію, починає приносити тобі прибуток якийсь. Нічого собі! Ти тоді не працюєш жодного дня! Всім цього бажаю. Побільше віри в те, що хочеться робити», - ось так пояснює успіх та його наслідки Дмитро Monatik.
І рівень віри Дмитра у себе можна було побачити на чернівецькому концерті. Зал клубу «Dolce» був вщент забитий людьми, офіціанти і бармени не встигали підігрівати танцюючі тіла прихильників Monatik.
А виконавець та його колектив зуміли направити настрій людей, які рухались на одній хвилі з танцівницями на сцені, у космос.

Якщо можна охарактеризувати концерт одним словом, то це слово буде «легкість». І в той вечір вона звучала та кружляла.

Текст: Тетяна Таран

 





 
0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід