Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Позачергова сесія обласної ради. Думки й припущення

Позачергова сесія обласної ради, що запланована 4-ого листопада 2013 року, обіцяє бути цікавою. На розгляд сесії винесено 4 питання, перше і основне з який - зміни до обласного бюджету на 2013 рік.
Депутат обласної ради Михайло Павлюк не бачить у незапланованій сесії жодних підводних течій. Депутат навіть переконаний, що тільки так і повинні діяти обранці, враховуючи обставини, що склались. «У такій ситуації, яка є у державі зараз із виплатами зарплат, пенсій, ліквідацією заборгованостей, роботою казначейства т.д. сидіти, склавши руки, неправильно. Підтримав щойно пропозицію про позачергову сесію Чернівецької облради, так розумію, така хвиля піде по усій Україні. Форма правильна – надійшли гроші з Києва (суму не кажуть), треба внести зміни до облбюджету на 2013 р., хто скаже, що проти? От, за і я. Але от зміст перебігу сесії відомий не усім, тут велику роботу має провести постійна комісія з питань бюджету та колегія, яка збереться завтра. На що і як буде розподіляти кошти більшість, ми побачимо у понеділок, 4 листопада. Але з іншого боку, як депутат готовий ходити на чергові, позачергові, позапланові, виїзні сесії хоч кожного дня, сім разів на тиждень. Якби це допомогло буковинцям, соціальним працівникам, держслужбовцям чи обласним комунальним підприємствам. Знаю, у багатьох фракціях це розуміють. Це, зрештою, обов'язок депутата, який відчуває відповідальність. Що ж, у понеділок вимагатиму по пунктах роз'яснень "що і куди" та в цілому проситиму роз'яснень щодо поточної ситуації з виплатами буковинцям.»
Допис у соціальній мережі спровокував шквал емоцій у іншого депутата, фронтовика-опозиціонера Ярослава Курка: «М.В., шановний, Ви інколи, але дуже часто свідомо чи ні, бажаєте бути і з ними (регіонами) і з нами (опозицією). Все, що Ви будете вимагати, вже не має жодного сенсу, адже Ви дали підпис за скликання позачергової сесії... в ході якої приймуть рішення таке, як потрібно владі, а Вам, об’єктивний Ви наш, пояснять все, що Ви хочете чути і не чуєте... хто голосує за, той несе відповідальність... також Ви, ще до того й не розумієте, за що ж Ви підписались про скликання позачергової сесії. Обов’язок депутата аж ніяк не прикривати неблаговидні дії влади, якщо Ви їх не підтримуєте. А те, що все робиться для покращення нашого з Вами життя, хто б сумнівався. Бюджет нереальний, прийняли без депутатів опозиції... рік назад владу застерігали - приймаєте нереальний, мальовано-надуманий бюджет... із завищеними і надутими показниками, і що??? Збулось, бажаєте взяти участь особисто у цьому дійстві "непрофесіоналізму"... це Ваш вибір.»
Чи братиме «у цьому дійстві непрофесіоналізму» місцева опозиція участь, наразі невідомо, але те, що прийдешня сесія обласної ради буде цікавою, - уже факт. Подивимось.
 
     Автор: Алла Ситар
0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід