Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Гості з Одеси гурт “ДРУЖЕ МУЗИКО”

            Вчора в ТРЦ "DEPO't" завітав добре знаний в Україні етно-колектив, драйвої і запальної формації патріотичного  позитиву з Одеси “ДРУЖЕ МУЗИКО" з шаленими ритмами етно-драйву та ліричними мелодіями етно-блюз-року.
        Творчий доробок  колективу складають енергетичні  і драйвові композиції, які підривають публіку на ноги і змушують весело танцювати, але водночас змушують замислитися  над минулим, сьогоденням та майбутнім  українців.  
Склад гурту:
- Максим Трубніков (гітара,вокал)
- Ірина Барвінська (бас)
- Володимир Кравченко(ударні)
- Ярослав Прохоров (перкусія)
- Павло Влаєв (акордеон)
- Євген Мислівцев(духова секція)
 
         Музика та пісні формації патріотичного позитиву до смаку тим, хто любить українське і заради своєї любові готовий на героїчні вчинки. Певно, тому серед публіки музичної ватаги "ДРУЖЕ МУЗИКО" немає вікового обмеження – під ритми етно-драйв-року танцюють і підспівають від малечі до статечних. А позаяк у всі свої співанки формація вкладає зерня притчевості і мудрості, повчання та життєвої настанови, спрямовані на рідну націю, то український люд чує мелодію і відчуває слова серцем.
       З перших ритмів музиканти, полонили глядачів своєю енергетикою. Приємно було спостерігати за молодими глядачами, які підтримували музикантів своїми шаленими оплесками та танцями. На мій погляд, концерт вдався. 
            На мою думку, такі патріотичні виконавці як гурт «ДРУЖЕ МУЗИКО» мають свого слухача та своє майбутне, який любить на цінує нашу ураїнську пісню та культуру.
 
            Підготував: Степан Карачко
0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід