Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Помилково вбитий? Продовження історії

Чоловіка вбили із обрізу мисливської рушниці. Це сталося, коли чернівчанин виходив із позашляховика "BMW-X5" 2004-го року випуску, який належав його родичу. Про це повідомили в УМВС України в Чернівецькій області.

- Охоронець автостоянки повідомив, що о 21.56 невідомий вистрелив у людину і втік з місця злочину, - розповідає начальник карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області Руслан Домніцак, - кілька свідків бачили, як зловмисник, вибігши зі стоянки, побіг у бік вулиці Чкалова вздовж залізничної колії. Зброю виявили неподалік скоєння місця злочину. Постріл був зроблений у голову і з близької відстані. Тому, можна зробити висновок, що чоловіка не хотіли налякати чи поранити, а вбити.

Постріл не залишав шансів на життя. Оскільки вбивство сталося вночі, то у слідства виникають труднощі зі створенням фоторобота вбивці. Стосовно причин вбивства, то їх у слідчих кілька. Офіційно чоловік був безробітним, але в минулому молодик спортивної статури підробляв тим, що займався охороною та супроводом підприємців у інші регіони країни, коли ті їхали у справах. Інший варіант – батько загиблого хлопця 10 років займається бізнесом. Серед версій розглядається й помилка кілера.

Наразі проводиться низка експертиз. Зокрема, і по обрізу, з якого вбили молодого чоловіка.

Загиблий 21-річний чоловік був одруженим. Два місяці тому у його родині народилася дитина. В міліції просять усіх, кому відома будь-яка інформація, особливо, жителів вулиці Чкалова та прилеглих, звернутися до міліції або зателефонувати на спецлінію "102". Анонімність гарантують.

0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід