Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Журналісти за викликом! Версія Довганича

Певно, не даремно журналістику називають другою найдревнішою професією. Про те, що журналісти у Чернівцях за свою роботу беруть гроші, знають всі. Але про це якось не прийнято говорити. За будь-якої згадки журналістська спільнота одразу вибухає шквалом обурення. Про своїх або добре, або нічого. Але ж журналісти беруть гроші і продаються – це правда. І чим вища посада — тим більша такса. Правду кажучи, рядові журналісти нижчої ланки навряд заробляють «джинсою». Проте, коли мова йде про вагомих у чернівецькій журналістиці фігур (власників, редакторів), тоді гонорари вимірюються сотнями і тисячами доларів. Беруть гроші без жодних вагань чи довгих роздумів. Я не маю нічого проти. Я дуже добре знаю, з ким маю справу.
Найбільші суми і найохочіше беруть якраз найбільші моралізатори. Ті, хто зі сторінок своїх сайтів, газет виносять, засуджують і повчають, ті, хто ганьблять у Фейсбуці будь-кого. Ті, хто на повний голос кричить про чесність та журналістські стандарти, — усі вони насправді перші, хто спокійно зрадить ці стандарти.
 
Не вірите? Ось вам докази. Після спорів тут у Вкурсі «Маленька брехня Віктора Довганича породжує до нього велику недовіру!»з Чорнеєм про порядочність у журналістиці вирішив наочно довести свою правоту.  Ще взимку до мене потрапили деякі документи, де працівники передвиборчого штабу Михайлішина звітують керівництву про свою співпрацю з місцевими ЗМІ та підбивають підсумки. Не дуже хотів розповсюджувати цю інформацію. Але… нижче скан деяких з документів, які потрапили мені до рук.  

 
Мало документів, є відео. За завданням блогерської редакції я провів експеримент, метою якого було встановити вартість послуг наших метрів журналістики. Ось тут чесний журналіст Зарайський, власний кореспондент УНІАНУ бере у мене замовлення спершу на одну, потім на іншу статю. Схвальна(http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=38372) обходиться у 50 доларів. Чорнуха (http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=38910&/%C2%B3%EA%F2%EE%F0%20%C4%EE%E2%E3%E0%ED%E8%F7:%20%AB%CC%E8%20%BF%F5%20%E4%F3%F8%E8%EB%E8-%E4%F3%F8%E8%EB%E8,%20%E4%F3%F8%E8%EB%E8-%E4%F3%F8%E8%EB%E8%85%BB) — у 100-ку. 

Ось відео: Зарайський і Довганич http://youtu.be/KXI6JEEeP_I

Ось це відео, сподіваюсь, розставить всі крапки. Зарайський виявився ще досить дешевим. Кобевко обійшовся у більші гроші. Питання до губернатора і нейтрально-хвалебна стаття про мене обійшлася разом у двісті доларів. Хоча просив він значно більше. 200 доларів, за словами Кобевка, навіть на «бомбони» не вистачить.http://www.chas.cv.ua/14266-dovganich-proti-prodana.html  
Кобевко і Довганич http://youtu.be/i6gfjoqUjX0
Кобевко задає питання http://youtu.be/5c2UddjuRn8
Кобевко і гроші youtu.be/ntc8t7kjzbg
 
Ось такі у нас на Буковині порядки. Маєш гроші – про тебе писатимуть. І начхати журналістам, яку багнюку на кого і за чиїм замовленням виливати. Аби ГРОШІ БУЛИ.

 

Блог Віктора Довганича, блогова мережа ВКУРСІКОМ.

3 коментарів
Коментарі (3)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід