Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Молодий лідер громадської довіри чернівчан Віталій Ткачук любить Чернівці і дітей, яким у них жити

Справжньою несподіванкою для багатьох політиків і громадських діячів старшого покоління став значний рівень довіри чернівчан до молодого, але вже добре відомого і перспективного громадського активіста Віталія Ткачука. Знаного широкому загалу також, як співаючий депутат.  
Як засвідчують результати соціологічного опитування,  Віталія Ткачука впізнає кожний третій мешканець Чернівців,  а довіряє – кожний десятий.  Депутат Чернівецької обласної ради Віталій Ткачук не тільки посів гідну сходинку серед представлених в опитуванні громадських активістів. Він - лідер довіри чернівчан у категорії громадський діяч віком до 35 років.
Результат, напевно, здивував навіть організаторів соціологічного опитування «Соціально-політична ситуація у м. Чернівці. Жовтень 2013 р.», проведеного Громадською організацією «Буковинський центр» у м. Чернівці з 21 по 31 жовтня 2013 р.

 

Решта здобувачів довіри городян, такі як Олексій Каспрук чи Андрій Білогорка, або старші за Ткачука віком,  або, як Назар Горук,  перебувають в процесі пошуку власної громадської  ідентичності. Тим часом майже  31 відсоток показника впізнаваності Віталія Ткачука  - гарний зачин для подальшого зростання кількості його прихильників у майбутньому.  Якщо лише рік відносної громадської активності й публічності забезпечив йому такий високий рівень громадської підтримки, то можна лише уявити яким він буде, коли про добрі справи Ткачука дізнаються більше чернівчан.  А працювати, як засвідчує досвід, він вміє.
Очевидно, що багатьом мешканцям міста запам’яталася його яскрава й добре продумана виборча кампанія до парламенту зразка 2012 року. Добре розуміння життя пересічних громадян, прості, зрозумілі кожному і реалістичні гасла, а головне - щира повага до людей забезпечили йому високий рівень впізнаваності і рівень  довіри.
Можливий кандидат на посаду Чернівецького міського голови не встряє у міжкланові розборки партійних політиків, а тихою сапою обробляє свій город. «Нам тут жити» - таку назву має його громадська ініціатива. І її лідер робить все, щоб назва відповідала змісту.  Чернівчани помітили і оцінили скромного  трудівника.
-  Народним обранцям часто не вистачає елементарних людських якостей  -  доброти, чесності, щирості. І люди це одразу відчувають, - пояснює свій несподіваний успіх молодий лідер громадської довіри чернівчан Віталій Ткачук, слова якого цитує його прес-служба. – Я ж живу таким самим життям, як і більшість молодих мешканців нашого прекрасного міста. Тому мені легко з ними порозумітися, я знаю чим вони живуть, що турбує молоде покоління.  І вони також це відчувають. Хто, як не ровесник -  не пов’язаний зі старими політичними партіями і їхніми інтригами може зрозуміти, просто і легко знайти шляхи для розв’язання будь-якої проблеми? Наді мною не тяжіють партійні  домовленості, необхідність виконувати якісь закулісні угоди. Бо я знаю, що мені жити не в столиці, а тут. І людям тут жити. Тому вони мені довіряють.
Але найголовніше, на мою думку, це  моральність, людяність. Лише кілька днів тому довелося  побувати на конкурсі «Міні світ краси Буковини 2013», де  обирали принцес і королев. Під час виборчих кампаній  політики мало що  не б’ються  між собою, щоб потрапити до журі таких конкурсів, вручити переможцям цінні подарунки. Бо це додатковий піар, можливість зайвий раз засвітитися на публіці. А щойно немає виборів, чи коли йдеться про дитячий конкурс, то це вже мало кого цікавить. Діти ж не голосують.  Насправді так не повинно бути. Бо діти – наше майбутнє, молодь - наше майбутнє. І тільки у дітей людина, яка хоче працювати на користь громади, може навчитися безпосередності, щирості. Так було й цього разу: добрі, чисті, чесні дитячі обличчя зробили кращими, добрішими, щирішими також і тих, хто знайшов час, щоб підтримати їх на конкурсі.  І це саме те, чого так часто не вистачає політикам старшого покоління.
 
Джерело: buknews.com.ua
0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід