Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Сьогодні у Чернівцях виступить Олег Винник

Сьогодні, 18 листопада, у Чернівцях відбудеться концерт Олега Винника. Виступ із живим звуком розпочнеться о 19:00 у муздрамтеатрі. Вартість квитків, які ще можна придбати у касі театру, – від 150 до 350 гривень,повідомляє «Від і До».

Олег Винник – співак, композитор, автор пісень, популярність якого набирає обертів на пострадянському просторі. Більше відомий в країнах Європи – Німеччині, Австрії, Швейцарії як талановитий виконавець головних ролей найпопулярніших мюзиклів під сценічним ім'ям OLEGG.

Знаковою для Олега стала зустріч з американським викладачем вокалу Джоном Леманом, якого захопив талант молодого співака. Як повідомляє офіційний сайт Винника, під час дворічного навчання в Гамбурзі Олег відшліфовував свою майстерність, опановував діапазон лірико-драматичного тенора.

Першим його досвідом у мюзиклах стає роль Люченціо з мюзиклу "KISS ME KATE", яку співак грав у європейському турі протягом двох театральних сезонів (1999-2001). Талант Олега також розкривається в ролях Фебуса і Клопена у бродвейській постановці мюзиклу "Собор Паризької Богоматері" (Берлін, 2001-2002). У Гамбурзі він грає Роберта Хітченса і Бріко в постановці "Титанік" (2002-2003).

0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід