Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Листопад 2013-го: Довганич мочить

11 листопада 2013 року як грім серед ясного неба у чернівецькому медіа-просторі в блоговій мережі «ВКурсі» з’явився допис (http://v-dovhanych.vkursi.com/6378.html) відомого громадського діяча Віктора Довганича. У ньому автор повідомив, що журналісти у Чернівцях беруть гроші. Як доказ були опубліковані і шпигунські відеозаписи, де редактор сайту «Букінфо» Сергій Зарайський і головний редактор газети «Час» Петро Кобевко погодилися за певну суму опублікувати текст авторства Віктора Довганича і задати незручні питання голові ЧОДА, відповідно.
Реакція громадськості та фігурантів «угоди» на ці факти була майже миттєвою: того ж вечора на своїй сторінці у Facebook (на жаль, дискусія вже видалена власником сторінки https://www.facebook.com/zarayskyy?fref=ts) Сергій Зарайський висловив своє обурення фактом прихованої відеозйомки і міркував про те, кому це вигідно.
Петро Кобевко, в свою чергу, зазначив, що бере повну відповідальність за помилку на себе і просить читачів не переносити негатив на редакцію та на саму газету «Час».
Висловилися стосовно «плівок Довганича» і представники влади та опозиції. Перший заступник голови ЧОДА Георгій Галиць у своєму коментарі, теж на сторінці Facebook ( https://www.facebook.com/george.galyts/posts/46679395.. ), згадав літній конфлікт із журналістами, а депутат Чернівецької міської ради від об’єднаної опозиції Олексій Каспрук минулий рік та передвиборчий штаб кандидата у депутати ВРУ Віталія Михайлішина https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=562..
15 листопада у рамках засідання медіа-клубу «Незалежний сектор» відбулося перше публічне обговорення ситуації поведінки відомих журналістів та не менш відомого Віктора Довганича http://www.youtube.com/watch?v=c_ugQ3pQjEY&featur..
Друге таке обговорення відбулося у понеділок, 18 листопада. Журналісти, головні редактори блогери та юристи на традиційному засіданні Чернівецького професійного медіа-клубу намагалися зрозуміти, «Як не стати персонажем «плівок Довганича» і його ляльководів?». (https://www.facebook.com/events/1381322958759351/?sou..) Думки звучали різні. Достали,- кричав Віктор Довганич; не брати гроші, - жартував Василь Забродський; рубрикувати, позначати матеріали рекламного характеру, - нагадувала директор дирекції радіо «Буковина» Тетяна Смолдирєва, з чим вже погоджувався Василь Забродський.

Спільної думки усі присутні так і не дійшли, а Віктор Довганич пообіцяв ще «бомбанути».
 

         Автор: Таня Таран

 

 


1 коментарів
Коментарі (1)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід