Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Корупція у Державній інспекції техногенної безпеки в Чернівецькій області?

Корупція у Державній інспекції техногенної безпеки в Чернівецькій області: працюють правоохоронні органи
Після вчорашніх заяв члена Ради Чернівецької міської організації ПП «УДАР В.Кличка» Олексія Коломійця правоохоронним органам додалося роботи.
Нагадаємо, що під час прес-конференції, яка відбулася 20 листопада, Олексій Коломієць заявив про викриття корупційних схем в Державній інспекції техногенної безпеки в Чернівецькій області.
За його словами, до народного депутата України Романа Ванзуряка надійшло звернення від буковинських підприємців. Вони скаржилися на незаконні та корупційні дії керівника Державної інспекції техногенної безпеки Ігоря Грицака.
«З приходом цього керівника на посаду в даному колективі склалася напружена психологічна обстановка, почала створюватись чітко корумпована структура, яка через підлеглих йому співробітників почала вимагати кошти у комерційних структур і керівників районних підрозділів. Прикладом тому є те, що керівники районних підрозділів щомісячно повинні здавати Грицаку через довірену йому особу Михалка В. В кошти готівкою у так званий «Фонд», зо крема міський підрозділ 5 тис. грн., Новоселицький та Кіцманський райони по 4 тис. грн., Заставнівський – 3, Сторожинецький, Вижницький, Сокирянський та Глибоцький райони по 2,5 тис грн., також практикується перерахування коштів на ПП Грушка Г.П під виглядом послуг різного характеру, кошти в подальшому даним підприємцем знімаються з рахунків та передаються особисто Грицаку», йдеться у зверненні.
Розповідають працівники Державної інспекції техногенної безпеки в Чернівецькій області і про те, що за невиконання таких вимог Ігор Грицак відправляє інспекторський склад на виховні роботи в інші райони. А щоби повернутися на своє робоче місце нібито потрібно заплатити 1 000$.
Звинувачують співробітники керівника Державної інспекції техногенної безпеки в Чернівецькій області Ігоря Грицака і у відмиванні коштів. У зверненні до до народного депутата України Романа Ванзуряка йдеться про те, що Грицаком використовуються 2 організації: ПП «Спостереження Буковини» та ПП Засідко, на які буцімто щомісячно перераховуються кошти від приватних підприємців та підприємств області за фіктивно надані послуги протипожежного призначення (так звана перевірка гідрантів, надання консультацій, проведення інструктажів). Автори листа висловлюють сумнів щодо наявності в даних організаціях відповідних спеціалістів та обладнання і виникає питання, навіщо цим організаціям проводити вищезазначені роботи, за які необхідно платити понад 40 тис. грн., щомісяця. Підписанти додали до листа перелік об’єктів та суми проплат.
Сьогодні наш кореспондент попросив у телефонній розмові прокоментувати члена Ради Чернівецької міської організації ПП «УДАР В.Кличка» Олексія Коломійця наслідки цієї заяви.
З цими фактами вже працюють правоохоронці. Перевірку робить податкова міліція, вивчає докази прокуратура , - повідомив пан Олексій. Відомо йому і те, що методом тиску працівників техногенбезпеки просять написати колективне звернення про відсутність корупції у відомстві.

Керівник Державної інспекції техногенної безпеки Ігор Грицак коментувати вищевказані звинувачення ввічливо відмовився. Поки-що коментарі давати не буду, все по факту, після розслідування, сказав Ігор Грицак. Мене звинувачують у гріхах, які я не робив, додав він.

     Автор: Таня Таран

0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід