Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

У Чернівцях визначили кращих кулінарів міста

У номінації «Краща бенкетна холодна страва» серед дорослих Кубок переможця отримав Анатолій Кульчицький – кухар ресторану-концерт-холу «Рояль». Перше місце у цій номінації отримала Христина Головата, кухар цього ж ресторану, друге – Анатолій Ткачук із ресторану «Palazzo», третє – Олександр Божиєцький – представник кав'ярні «Канапа».

Перше місце за «Кращий кондитерський виріб» серед дорослих отримав кондитерський дім «Ваніль», друге – ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат», а саме Тетяна Чубайко. Замкнула трійку лідерів Юлія Демчук – кондитер ресторану «Palazzo».

Серед юніорів гран-прі у номінації «Краща бенкетна холодна страва» отримав Микола Репчук, студент КНТЕУ. Перше місце посіла Крістіна Громик, студентка Чернівецького державного комерційного технікуму, друге – Ольга Андріоє – представниця цього ж технікуму, а третє - Іван Іванчук - студент КНТЕУ.

Гран-прі за «Кращий кондитерський виріб» серед юніорів отримав Павло Добрянський, студент Чернівецького державного комерційного технікуму. Диплом за перше місце у цій номінації отримала Наталія Слабонога, студентка КНТЕУ, друге – Марія-Джульєта Проданчук із Чернівецького державного комерційного технікуму, третє - Анастасія Паращук із КНТЕУ.

Всі учасники отримали подарунки та грошову винагороду. 

За матеріалами «Від і До».

0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід