У Чернівцях визначили кращих кулінарів міста
У номінації «Краща бенкетна холодна страва» серед дорослих Кубок переможця отримав Анатолій Кульчицький – кухар ресторану-концерт-холу «Рояль». Перше місце у цій номінації отримала Христина Головата, кухар цього ж ресторану, друге – Анатолій Ткачук із ресторану «Palazzo», третє – Олександр Божиєцький – представник кав'ярні «Канапа».
Перше місце за «Кращий кондитерський виріб» серед дорослих отримав кондитерський дім «Ваніль», друге – ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат», а саме Тетяна Чубайко. Замкнула трійку лідерів Юлія Демчук – кондитер ресторану «Palazzo».
Серед юніорів гран-прі у номінації «Краща бенкетна холодна страва» отримав Микола Репчук, студент КНТЕУ. Перше місце посіла Крістіна Громик, студентка Чернівецького державного комерційного технікуму, друге – Ольга Андріоє – представниця цього ж технікуму, а третє - Іван Іванчук - студент КНТЕУ.
Гран-прі за «Кращий кондитерський виріб» серед юніорів отримав Павло Добрянський, студент Чернівецького державного комерційного технікуму. Диплом за перше місце у цій номінації отримала Наталія Слабонога, студентка КНТЕУ, друге – Марія-Джульєта Проданчук із Чернівецького державного комерційного технікуму, третє - Анастасія Паращук із КНТЕУ.
Всі учасники отримали подарунки та грошову винагороду.
За матеріалами «Від і До».