Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Не варто посипати голову попелом

Незворотність геополітичного курсу України на євроінтеграцію має бути усвідомлена всім суспільством. Потрібно розуміти, що такий вибір – це не шлях, вистелений трояндами, а важка праця кожного – від політика, урядовця до пересічного громадянина. Суспільство має розуміти і бути готовим до того, що європейські стандарти життя дарма не даються. І асоціація з ЄС не гарантує їх автоматичного впровадження. Вони не залежать ні від Європи, ні від Росії – це наша українська справа і наша відповідальність. Цей шлях пройшли наші сусіди – нові члени ЄС. Так, Україна – європейська держава, і вона неодмінно буде в ЄС. Якщо Україна хоче залишатись суверенною державою, то альтернативи цьому немає.
Тому не варто посипати голову попелом від результатів Вільнюського саміту, а відкладення підписання Угоди про асоціацію на березень 2014 року має бути використано для узгодження умов нашого руху до ЄС, у тому числі мінімізації втрат для економіки і застосування компенсаторних механізмів.
Позитивно, що це розуміють як у Брюсселі, так і Києві. Ніхто не закриває дверей, але гаяти часу та можливостей не можна. Треба сісти і зробити необхідну роботу, причому всім – і владі, і опозиції, і громадянському суспільству.
 
Арсеній Анциперов
Буковинська партнерська агенція
0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід