Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Виставка, Коні Гални Родигіна

У художньому залі відкрилась незвичайна виставка «Коні-Моє життя» Гални Родигіна.
Коли заходиш до виставкової зали то складається враження, що ти попав на якесь ранчо кругом тебе оточують коні у свої величні красі. Також тут можна побачити чудові натюрморти з квітів.
Дуже багато художників полюбляють малювати коней. Не виключення і пані Галина. Однак вона відчуває до коней особливі почуття.
 

Галина - Коли мені було одинадцять, вирішила неодмінно завести коника, мріяла, як буду на ньому кататися і навіть самотужки збирала гроші. Їх мені давав батько на кишенькові витрати, проте мені вдавалося економити і вже незабаром назбирала 80 карбованців, - згадує пані Галина. - Звичайно, тоді мені ніхто не дозволяв заводити таку крупну тварину, проте на моє рішення це вплинути аж ніяк не могло. Лоша коштувало 100 карбованців, тож двадцять не вистачало. Тоді попросила у бабусі, вона розпитувала, навіщо ж мені такі гроші, та я секрет не видавала. Щоправда, бабуся розуміла, що я щось надумала, тим паче, коли побачила, що прибираю в сараї. А вночі нишком я забрала лоша і разом з кобилою (адже відлучати було ще зарано) закрила в сараї. Ой, як зранку мене сварили батьки за таку витівку, та зробити вони вже нічого з цим не могли. Лоша моє і я мала його доглядати.

Пензлика в руки вона взяла також в дитинстві й відтоді самотужки набиралась досвіду. Вона ніколи не вчилась у художній школі, але те, що в жінки дар від Бога - сумніву нема.
У Галина вже близько двадцяти п’яти полотен, написаних олійними та іншими фарбами. Звичайно, найголовніша тема її картин - коні. Вони в неї виходять особливо добре, адже кожен м'яз тіла тварини Галина знає і вимальовує їх особливо точно.
Надзвичайно її картини ваблять насиченою кольоровою гамою. Остання робота, котру жінка малює для своєї подруги, - це червоні маки. Досі любителька коней не виставляла своїх робіт і дуже скромно до них ставиться, проте цілком вірогідно, що колись її мальовані коні стануть ще більш популярними, ніж живі.
– Якщо ви в поганому настрої, намагайтеся не виливати злість на коней, – радить пані Галина. – Інакше вони можуть відповісти вам тим же. Також не треба їх боятися, бо тоді тварини можуть сісти вам на голову. Щоби завоювати довіру коня, треба щодня приділяти йому хоча б годину. Якщо тварина побачить, що ви не заподієте їй нічого злого, вона слухатиметься і довірятиме вам.
Степан Карачко

1 коментарів
Коментарі (1)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід