Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Виставка «Хай завжди буде сонце!»

У Центрі культури «Вернісаж» відбулося відкриття виставки  на якій представлені твори Лариси Куваєвої, члена національної спілки художників України це  30 картин більша частина яких була відтворена на французького пленеру.
 Також представлені роботи  учнів студії образотворчого мистецтва «Академ-АRT» 171картина, якою керує пані Лариса.
 
Тут на осуд глядача є роботи як дітей віком від 6 до 15 років, так і дорослих.
Техніки виконання теж різноманітні: акварель, гуаш, пастель, акрил. Найбільше вражають твори юних художників де вони вклали в свої роботи не тільки творчість але і душу.
 На відкритті виставки виступили: Ігор Сорокоумов – головний спеціаліст управління культури і туризму Чернівецької обласної державної адміністрації, Валентина Діаковська – голова Чернівецького обласного відділення Фонду культури України; Лариса Канюка – мистецтвознавець, директор Центру культури «Вернісаж»; Лариса Куваєва – художниця, керівник студії образотворчого мистецтва «Академ-АRT» Чернівецького обласного відділення Фонду культури України.
 
Твори Лариси Куваєвої позначені вишуканою красою, тонким ліризмом, в них відображені світоглядні естетичні позиції художниці. В них привертає увагу шанобливе ставлення до природи, прагнення наблизитися до її світу, відчути її гармонію та красу. Художниця захоплюється живописом та графікою, займається різнобічною педагогічною діяльністю.
Виставка «Хай завжди буде сонце» презентує твори юних талантів студії образотворчого мистецтва «Академ-АRT” та прагнення її вихованців до осягнення образотворчого мистецтва. Світ краси, добра та ніжності бринить у кожному творі поданому у виставковій залі Центру культури «Вернісаж».
 
Домінуючою темою учнівських робіт є світ природи, та світ казки, яка наповнює кожну душу. В експозиції подано багато творів на довільну тему.
 Для довідки: Художниця Лариса Куваєва брала участь в обласних та всеукраїнських виставках Національної спілки художників України з 1997 року. Її персональні виставки проходили не лише в Україні (у Чернівцях та Києві), але й за кордоном (м. Софія, Болгарія, м.Рим, Італія, м.Тіволі, Італія, м. Верхній Уймон, Гірський Алтай, Росія). Також вона була учасником виставок та міжнародних пленерів в Італії, Іспанії, Франції та Австрії. Відзначена нагородами за участь у виставках у м. Римі (2000, 2001). З 2011 року Лариса Куваєва веде студію образотворчого мистецтва «Академ-Арт» Чернівецького обласного відділення фонду культури України. Студія зростила багатьох призерів обласних та всеукраїнських виставок і конкурсів дитячих малюнків.
Молодих талантів було нагороджено мольбертами.
Супроводжували цей захід чудова музика та звучали пісні.
Побачити кращі роботи, зібрані в межах одної виставки, можна до кінця місяця.
Степан Карачко

0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід