Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Виставка мікромініатюр Володимира Казаряна «Восьме чудо світу».

 

У Вернісажі відкрилась унікальна виставка мікромініатюр, яку у народі називають “восьмим чудом світу”, привезли до Чернівців. Підкована блоха, караван верблюдів у вушку голки, зоопарк у волосині, портрети на рисових зернятах є, й інші неймовірні роботи відомого майстра мікромініатюрного мистецтва світового рівня Володимира Казаряна.
Окрім унікальних робіт Володимир читав свою прозу та виконував пісні про Україну.
Збільшення робіт під мікроскопом від 50 до 300 разів. На виставці можна побачити портрет батька Володимира Казаряна, написаний на рисовому зерні, відомий караван верблюдів у вушку голки, мереживо із однієї сотої волосини, церкви старого Києва, які зображені на сірнику та багато інших шедеврів.

Надихнули автора на такі роботи батьки, які займалися мистецтвом усе життя. Мати Володимира була актрисою, батько – заслуженим діячем мистецтва Вірменії.

– Было стремление сделать что-то невозможное, чтобы удивлять мир, радовать людей чем-то необычным. Поэтому искуство микроминиатюры дает мне возможность делать то, что еще неподвластно человеческим возможностям. То есть, как правильно было сказано, мой девиз – “невозможное сделать возможным”. И вот в вашем городе мы впервые, и очень рады подарить искуство, которым я занимаюсь, вашим жителям, чтобы порадовать вас. И также для меня очень дороги отзывы тех людей, посетителей, зрителей, которые присутствуют на моих выставках, потому что они как раз вдохновляют на новые свершения, – каже Володимир Казарян.

Довідка:
Володимир Едуардович Казарян — видатний майстер світового мікромініатюрного мистецтва, творець витворів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Людина рідкісного обдарування, яскравий представник типу «універсальної людини». Він не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його девіз — «Неможливе зробити можливим!». Його творіння знаходяться в приватних колекціях багатьох президентів і світових знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування.
На виставці також представлені книги автора — тритомник віршів — «Апофеоз любові», «Апофеоз мудрості» і «Апофеоз життя». Автор вважає, що, тільки наповнюючи душі і серця людей — любов’ю, світлом і добром можна змінити світ на краще.

 

Степан Карачко

0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід