Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

Боді-арт - мистецтво прикрашати тіло

У парку Жовтневому відбувся незвичайна та смілива акція, «Акварелі купальської ночі» який організували відомі у мистецьких колах це Анатолій Житарюк – художник та Любомира Зайцева – дизайнер.
Окрім того в заході також взяли участь – Олександра Малинська - школа краси, художники Олександр Гармидер, Генадій Горбиший, Володимир Данилюк та інші.
Сучасне мистецтво різноманітне і одним з видів стає боді - арт, який все міцніше займає позиції в способах самовираження людей. Найбільш естетичним і художнім є розпис тіла спеціальними фарбами.
Розпис по тілу - відмінна знахідка для тих, хто боїться, що малюнок може залишитися з вами назавжди, але на справді воно не так.
Фарби, які використовуються для боді-арту, підлягають обов'язковій сертифікації. Зараз можна зробити покупку в спеціалізованому магазині або замовити фарбу через Інтернет. До того, як використовувати її, переконайтеся, що вона якісна і відповідає вимогам безпеки.
Не можна говорити про боді-арті і не згадувати про макіяж, ці дві сфери краси тісно пов'язані один з одним. Вони здатні взаємно доповнити один одного, якщо того вимагають особливі умови. Наприклад, це весільна зйомка або незвичайна фотосесія. У цих випадках широко застосовується театральний грим, який у комбінації з косметикою дає приголомшливий ефект.
Боді арт (від англ. body art) — це мистецтво прикрашати тіло. У широкому сенсі до цього поняття відносяться: макіяж (make up), татуювання і пірсинг (і інші види модифікації тіла), менді (біотату хною) і, власне, бодіпейнтінг (bodypainting) — мистецтво розпису тіла, або боді арт у вузькому сенсі слова. Сучасний боді арт знаходиться на стику графіки і живопису, декоративно-прикладного мистецтва, дизайну, макіяжу і стилю, перукарського мистецтва.

Степан Карачко
1 коментарів
Коментарі (1)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід