Iнформаційно-розважальний портал Буковини!
Наші групи:
Пошук по сайту: РеєстраціяВхід

Реклама

Тут інформери, реклама або інша додаткова інформація ...

Новини

У Чернівцях відбудеться відбір до участі у фестивалі "Червона рута"

22 жовтня 2016 року у Чернівцях відбудеться обласний відбірковий конкурс ХV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» - 2017, який проводиться з метою пошуку і розкриття творчих здібностей молодих авторів та виконавців.
Відбірковий конкурс проводиться серед солістів і гуртів за окремими жанрами сучасної молодіжної музики і українського автентичного фольклору, а саме: популярна музика, танцювальна (дискотечна), рок-музика, акустична музика, інша музика, український автентичний фольклор.
Ознайомитися з Положенням про фестиваль «Червона рута» і творчою концепцією щодо вимог відбіркового конкурсу можна на сайті Дирекції фестивалю http://chervonaruta.info/
Для участі в обласному відбірковому конкурсі учасники подають заявку-анкету відповідно до зразка (див. сайт http://chervonaruta.info/) до 21 жовтня 2016 року в учбово-методичний центру культури Буковини за адресою: м. Чернівці, вул. Й. Главки, 1-а, ел. пошта: bukcentre@ukr.net
Заявки-анкети будуть прийматися і в день конкурсу (22 жовтня).
Місце проведення конкурсу: м. Чернівці, вул. Головна, 265-а, ТРЦ «DEPOt», ІІІ поверх. Початок о 10.00. Заїзд та реєстрація учасників з 9.00 до 10.00.
Про це повідомило радіо "Буковина". 
0 коментарів
Коментарі (0)
оновити код Додати коментар:
Ім'я:
Код:
зареєстровані користувачі не вводять код перевірки (зареєструватися).
вхід для зареєстрованих користувачівВхід